HomeKennismaken

Kennismaken

Wilt u uw kind aanmelden op de Dukdalf? Kijk dan naar ons aannamebeleid: Aannamebeleid 2022-2023

Neem een kijkje in onze school

 

 

 

Op onze school is er ruimte voor vier kleutergroepen. Door de grote belangstelling is er voor het lopende schooljaar 2022-2023 geen plek meer voor nieuwe leerlingen in groep 1/2. Voor kinderen die t/m juli 2023 vier jaar worden hanteren we een wachtlijst. Deze kinderen kunnen na de zomervakantie wel starten in schooljaar 2023-2024. Indien kinderen nu naar een kinderdagverblijf/peuterspeelzaal gaan, is het raadzaam om daar een verlenging aan te vragen om de periode tot aan de start op de basisschool te overbruggen.  

Omdat het soms voorkomt dat er een plekje vrijkomt in één van onze kleutergroepen is het mogelijk om uw kind op de wachtlijst te laten plaatsen. Dat kan door een mail te sturen naar directie@dukdalf-almere.nl met de naam en geboortedatum van uw kind, uw adresgegevens en eventuele opvang. De datum van deze mail wordt aangehouden voor de plek op de wachtlijst en u krijgt via de mail met een bevestiging hiervan. Wij nemen contact met u op zodra er een plek vrij komt. Het is belangrijk om te weten dat plaatsing op de wachtlijst geen garantie is voor plaatsing op onze school.  

Wij hanteren voorrangsregels voor kinderen die op dit moment op de wachtlijst staan. Zo hebben kinderen met oudere broers en/of zussen die al op De Dukdalf geplaatst zijn voorrang. Dit geldt ook voor kinderen die van buiten Almere naar ons voedingsgebied verhuizen. Deze voorrangsregel vervalt wanneer uw kind op een andere school binnen ons stadsdeel geplaatst kan worden.  

Tevens zijn onze groepen 7 vol. Ook in deze groepen kunnen geen nieuwe kinderen worden geplaatst.

Wilt u persoonlijk kennismaken of een kijkje nemen tijdens een rondleiding?

Vul dan onderstaand formulier in.