HomeVoor de oudersKunst, cultuur, natuur en sport

Kunst, cultuur, natuur en sport

Door het jaar heen besteden wij aandacht aan kunst, cultuur, natuur en sport. Wij maken gebruik van het aanbod van Collage Almere. Dit aanbod is veelzijdig met o.a; musea, muziek, kunst, drama, theater, dans en andere projecten. Ook maken wij gebruik van het aanbod van Stad & Natuur en Staatsbosbeheer Almere. Wij volgen natuurlessen op locatie, werken met lespakketten op school en gaan we met de kinderen onze groene wijk in.

Maandvieringen

Elke klas heeft één keer per jaar een klasse(n)optreden op het podium. De groep verzorgt dan een maandviering in de vorm van een mini-musical, het uitspelen van een boek en toneelstuk of iets anders.  Alle ouders mogen komen kijken en natuurlijk de andere groepen ook. Groep 8 verzorgt natuurlijk ieder jaar de eindmusical!

Sport

De groepen 1 t/m 8 hebben gym van een vakleerkracht. Tijdens deze lessen hebben wij regelmatig gastlessen verzorgd door bijvoorbeeld Talent in opleiding. Elk jaar is er een sportdag en een Koningsspelendag. Ook doen wij mee aan schoolvoetbal, schoolkorfbal, de avondvierdaagse en het schoolschaaktoernooi.